• Ny reiseklasse på alle langdistanseruter, som nå kan reserveres på flyvninger med start fra mars 2018.
  • Installasjonen av seter på den første Boeing 767 har allerede begynt, og hele flåten forventes å bli omgjort til våren 2018.
  • Ekstra service, mer beinplass og ekstra bagasje i den nye Premium Economy.

 

Nå kan Austrian Airlines-passasjerer kjøpe billett i den nye Premium Economy-klassen for flyvninger som starter 6. mars 2018. Setet i Premium Economy Class gir passasjerene bedre komfort på deres reise sammenlignet med vanlig Economy Class. Installasjonene av de nye setene ombord den første Boeing 767 er allerede påbegynt og Austrians 11 langdistanse-fly blir en etter en ombygd med den nye reiseklassen. Det tolvte langdistanseflyet, som skal inngå i Austrians flåte til våren 2018, vil også være utstyrt med Premium Economy.

 

Den nye premium Economy class:

  • Nytt sete med bredere sitteflate og større seteavstand.
  • Fotstøtte ved hvert sete.
  • Alltid eget separat armlene med foldebord og cocktailbord.
  • 12-tommers skjerm med fjernkontroll for inflight-underholdningssystem.
  • Egen stikkontakt og USB-port i setet.
  • 2 x 23 kg gratis bagasje.
  • Matutvalg av høy kvalitet.
  • Toalettveske med nyttig reisetilbehør.

 

Mer plass med de nye setene

Permium Economy-setet gir passasjerene større beinplass med en seteavstand på opp til 97 cm. Fotstøtten tar belastningen av beinene på lange flyvninger. Armlenet med foldebord mellom setene og et bredt armlen for hver passasjer gir mer plass til hver passasjer. I tillegg er hvert sete utstyrt med stikkontakt og USB-port.

 

Mer servise i den nye klassen

Den nye Premium Economy-klassen tilbyr mer enn bare et mer komfortabelt sete. Passasjenerene her kan sende to bagasjer gratis, hver med en tillatt vekt opp til 23 kg, før de kan nyte kulinaiske herligheter om bord. Her kan favorittmaten velges fra en meny, og maten serveres på porselen-service. Dessuten får alle passasjerer i denne klassen en liten toalettveske  med nyttig reisetilbehør for å sikre et avslappende opphold om bord. Premium Economy-passasjerer har fornøyselsen av et omfattende underholdningsprogram under flyvningen, på en 12-tommers touchscreen-skjerm.