by

Julen nærmer seg med stormskritt, hvorfor ikke unne deg en helg i Riga, hvor du kan nyte Riga balsam,
trivelig Gamlebyen og rimelige julegaver?

double-room-bed-clarion-collection-hotel-valdemars

Vi kan tilby direktefly tur-retur med Air Baltic, utreisen etter arbeidstid fredag 7. desember kl 1935 og retur søndag 9. desember kl 1810.
Dere bor på Clarion Collection Hotel Valdemars i dobbeltrom; hotellet har en badstue og et treningssenter, restaurant, en bar/lounge, hvor man kan slappe av med en drink. Dere får gratis frokost hver morgen samt gratis kveldsmat. Gratis Wifi.

Tallin_Spa-treatment

Riga tilbyr blant annet flotte bygninger, og er en kompakt by hvor alt er innen gåavstand. Spa og massasje er betraktelig rimeligere enn i Norge, men vi anbefaler å forhåndsbestille.

Riga_Christmas market01

Markeder, som tilbyr både mat og andre varer, blant annet klær er populært, det største ligger en liten gåtur fra Gamlebyen, og holder til i 5 hangarer fra 1. verdenskrig, dette er det største matmarkedet i Europa.

Riga_Christmas market03
Vi kan anbefale Skybar, men 360 graders utsikt over byen, den ligger i 26. etasje og er absolutt verdt et besøk. Matmessig er det mye kjøtt og fisk det går i, men prisnivået er rimeligere enn i Norge, og det er lett å finne en restaurant som frister. Klimaet er det samme som i Norge.

Hvis dere ønsker kan vi også ordne transport til og fra flyplassen, slik at dere kan gå rett fra flyet og inn i en ventende bil.