by

Nå kan SAS EuroBonus-medlemmer booke sine Star Alliance bonus-fly online. Tidligere har man vært nødt til å ringe, hvis man ville bruke sine SAS EuroBonus poeng på reise med en Star Alliance partner.

Nå er online booking lansert, så man kan selv booke sitt bonusfly med en eller flere av de 28 Star Alliance partner-flyselskap. Her kan man også benytte SAS American Express 50% poeng rabatt voucher direkte.

Her kan du booke Eurobonus-fly med Star Alliance online: Star Alliance Award Trips (flysas.com)

Merk at hvis man vil bestille en EuroBonus reise med SAS, får man fortsatt de beste tilbudene i SAS’ eget bookingsystem.

Samtidig er prisene for de fleste Star Alliance bonusreiser per 31. oktober blitt satt ned. For eksempel er prisen for en returflygning mellom Stockholm og New York satt ned med ca. 2000 svenske kroner per person, og prisen for en returflygning mellom Stockholm og Roma er satt ned med ca. 350 svenske kroner per person. Merk at prisene for bonusreiser med Star Alliance partnere i Business og First Class har steget med gjennomsnitt 18%.