Feriereiser

JTB Norway har alltid tilbudt feriereiser til hele verden. Gjennom de seneste år har vi i større grad spesialisert oss på enkelte destinasjoner med tanke på å tilby et antall unike produkter.

 

VAKRE AMALFIKYSTEN

Italy_amalfi

Reis til den vakre Amalfi kysten, besøk byene Sorrento, Amalfi og Positano. Vandre langs ruinene i Pompei og Herkulaneum, og ta båten ut til øya Capri. Prøv noen velsmakende retter fra det italienske kjøkkenet og la deg fortrylle av de maleriske stedene langs ruten.

Reiserute

Dag 1 – Ankomst Roma, buss til halvøyen Sorrento, innsjekk på hotellet og middag.

Dag 2 – Etter frokost reiser du på utflukt til Capri som inkluderer transfer til havnen, t/r med båt, engelsktalende guide, entré til Villa San Michele, Augustus hagen og taubanen i Monte Solaro. Dagen avsluttes med middag i Sorrento.

Dag 3 – Utflukt til Paestum etter frokost, inkludert buss, engelsktalende guide og inngang til Pastum og Velia. Dagen avsluttes med middag på hotellet.

Dag 4 – Dagen starter med frkost på hotellet før utflukt til Positano, Amalfi og Ravello, inkludert buss, engelsktalende reiseleder og inngang til Villa Rufolo og katedralen St. Andrew. Middag på hotellet etter utflukten.

Dag 5 – Utflukt til Pompei og Herculaneum etter frokost, inkludert buss, engelsktalende reiseleder og inngang til Pompei og Herkulaneum. Innsjekk hotell i Napoli og middag.

Dag 6 – Etter frokost på hotellet reiser du på sightseeing i Napoli hvor du blant annet besøker Napolis arkeologiske museum, buss og engelsktalende guide er inkludert, samt inngang til museet. Etter besøket er det transfer til flyplassen i Roma.

Pris fra kr 7530,- per person når to deler rom.

Prisen inkluderer alt i programmen ovenfor, flyreisen kommer i tillegg.

 

 

SØR AFRIKA

På reise i Sør Afrika

Gondwana-elefan_RESIZED

Bli med til Sør Afrika!

 

PROGRAM OG SEVERDIGHETER;

Robertson

Robertson kalles gjerne den lille byen med det store hjertet, beliggende et par timer fra Cape Town. Under majestetiske Langeberg Mountains renner Breede River sakte gjennom dalen. Her begynner også legendariske Route 62, som tar dere videre gjennom Klein Karoo. Mindre kjent enn andre vindistrikter, men mye mer ekte. Fantastisk vin og mat, flotte mennesker og vakker natur.
Fantastiske naturopplevelser
Vincruise på breede River
American Dreamcars
Vinsmaking
Herlig mat
Spa og varme kilder
Route 62
Golf, sykling og fotturer

Overnatting: http://www.rosendalwinery.com/

Oudtshoorn

Oudtshoorn ligger i det såkalte Klein Karoo. Her mellom Swartberg og Outeniquafjellene ligger byen. Byen regnes som verdens strutsehovedstad. Lær mer om denne fascinerende historien. Du har sikkert hørt uttrykket, «En fjær i hatten». Her vil du forstå hvorfor. Besøk The Cango Caves. En av verdens flotteste og største dryppsteinsgrotter. Her mangler bare Dovregubben.

Route 62
The Cango Caves
Highgate Ostrich Show farm
Swartberg Pass
Rust-en-Vrede Waterfall
The Cango Wildlife Ranch
Meerkat Adventure Tour
Gå med og mate elefanter på Buffelsdrift
Golf, sykling og fotturer

Overnatting: http://www.turnberryhotel.co.za/
Gondwana Game Reserve

Gondwana Game Reserve ligger ikke langt unna. Man reiser ikke til Afrika uten å oppleve The Big 5. Løve, elefant, neshorn, leopard og bøffel. Utrykket kommer fra at dette var de farligste dyrene å jakte til fots. I dag jakter vi heldigvis bare med kamera. Luksuriøse bungalows, god mat og spennende dyr. Guidet safari ettermiddag og tidlig morgen.

Overnatting: http://aha.co.za/gondwana/
Mossel Bay

Mossel Bay ligger ved det Indiske Hav. Her har du over 300 dager med sol, og 60 km med hvite strender. Dette er starten på verdenskjente The Garden Route. Unike planter på alle kanter. Her gikk i 1488 Bartolomeus Dias i 1488 som første europeer, i land i Sør Afrika. Her finnes også The Point of Human Origin. For over 162.000 år siden bodde de første kjente mennesker i et slags organisert samfunn. I sjøen ser du hval, delfiner, sel, pingviner, og The Great White, hvithaien
Point of Human Origin
Oystercatcher Trail
Bartolomeu Dias Museum
Blue Shed Coffee Roastery
Hval og haisafari
Endeløse strender
Boggomsbaai
Gå med og mate ellefanter på Indalu
Golf, sykling og fotturer

Overnatting: http://www.pointvillagehotel.co.za/

Cape Town

Det sies ofte at det finnes ingen dårlig dag å besøke Cape Town. Her er det så mye å gjøre. Ta taubanen opp til Table Mountain, besøk Robben Island der Mandela satt fengslet, se fantastiske Kirstenbosch Botaniske Hage eller besøk Cape Point. På V&A Waterfront finner du noen av de fineste restaurantene, butikkene og galleriene i Sør Afrika. Long Street er kjent for et utall kroer, restauranter, klubber og sitt yrende liv. Velkommen til The Mother City.
Robben Island
Table Mountain
Kirstenbosch Botanical Gardens
Bo Kaap Malay Quarters
V&A Waterfront
Strender og natur
Cape Point
Golf, sykling og fotturer

Overnatting: http://aha.co.za/innonthesquare/

Fra NOK 15.990,- per person

Inkludert i prisen:
Fly tur/retur Oslo – Cape Town med Turkish Airways
2 netter Rosendal Winery i Robertson, Cape Winelands BB
2 netter Turnberry Boutique Hotel i Oudtshoorn, Klein Karoo BB
1 natt Gondwana Game Reserve ved Mossel Bay FB
3 netter The Point Village Hotel, Mossel Bay BB
4 netter Inn on the Square i Cape Town BB
Frokost hver dag
Leiebil under hele turen. Fri kilometer og alle forsikringer inkludert
* Overnattning i delt dobbeltrom.

Ikke inkludert i prisen:
Reiseforsikring
Avbestillingsforsikring
Program og severdigheter

Lion_RESIZED Meerkat_RESIZED IMG_20160504_064916_RESIZED  Gondwana-pool_RESIZED DSC_1889---Copy_RESIZED  Rosendal-front_RESIZED

Praktisk informasjon
Dette er bare eksempler på overnatting. det er masse å velge i. Prisnivået på mat og vin ligger godt under halvparten av hva vi er vant til i Norge. Snakk med oss, og vi er behjelpelige med råd og tips. Kanskje foregår det noe helt spesielt et sted i den perioden dere vil reise. Det er massevis av vinfestivaler, matfestivaler, musikkfestivaler og konserter hele året. Vi hjelper gjerne å skaffe billetter.

Vi forbeholder oss rett til endringer av reiseplan og priser grunnet:
Høysesongstillegg for både fly og hoteller.
Endringer av hoteller, alltid til samme eller bedre kategori og beliggenhet. (Hoteller kan overbooke, være under ombygging eller andre forhold som JTB Norway er uten innflytelse på.)
Endringer i avreise- og ankomsttider i forhold til opplysninger oppgitt ved bestilling.
Endringer av flyplassskatter, olje- og sikkerhetstillegg fra dato for bestilling frem til dato for utstedelse av flybilletter og øvrig reisearrangement.

Barn under 18år; det er spesielle regler for barn under 18år som reiser til Sør Afrika, med hensyn til fødselsattester etc som må medbringes. For mer informasjon om dette ta kontakt med oss.

Det kreves ikke visum for norske statsborgere i Sør Afrika.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

For nærmere informasjon om stedene, og ting som kan gjøres, les mer her.

 

EUROPA

Renessansens Firenze
JTB_no_Florence
Besøk fantastiske Firenze, renessansens fødested. Her er det noe for enhver smak. Det store Uffizi-galleriet, Ponte Vecchio-broen og Santa Maria del Fiore-katedralen er bare noen av severdighetene du kan besøke. Nipp til et glass vin i skumringen og nyt den fantastiske utsikten over byen.
Det beste av Firenze, 3 dager/2 netter. Fra kr. 4994,- for to personer med guidet bytur – Uffizi- eller Accademia-galleriet. Flyreisen kommer i tillegg.

 

Royale Madrid
JTB_no_madrid
Madrid er en moderne storby som tilbyr mange interessante attraksjoner til sine besøkende, både kultur og fornøyelse. Byen er full av store monumenter som det kongelige slott og Plaza Mayor. For de kunstelskende har de Del Prado-museet, Reina Sofia og Thyssen, som har noen fantastiske samlinger av spanske malere som Velazquez, Goya, Picasso og Miro. Prado-museet er en av Madrids største kulturelle severdigheter og en av de største kunstgalleriene i verden. I Madrid finner du noen av verdens beste flamenco-dansere. Spektakulære show kan sees i mange barer og tavernaer rundt i byen.

Det beste av Madrid, 3 dager/2 netter. Fra kr. 2855,- for 2 personer med bytur og 4-stjerners hotell. Flyreisen kommer i tillegg.

 

Sjarmerende København
JTB_no_copenhagen
Nyt et bedre måltid på en av byens kjente restauranter. Utforsk serverdighetene fra en båt på Grand Canal. Besøk det kongelige slott og kjente museer i det en gang så mektige kongeriket i nord. Gå ikke glipp av byens moderne arkitektur, som blander seg fint inn blant de historiske stedene.

København, 3 dager/2 netter, fra kr. 4179,- for 2 personer med city card og 4-stjerners hotell.

 

 Historiske London
JTB_no_london
Utforsk London med et London pass, som inkluderer offentlig transport, museer og innganger til kjente  attraksjoner. Besøk kjente landemerker som Big Ben, Buckhingham Palace, og the Tower. Shop till you  drop på Harrods eller i Oxford Street.
Bo på et sentralt hotell i nærheten av for eksempel Hyde Park. 4 dager/3 netter med London Pass og 3-    stjerners hotell. Fra kr. 9135,- for 2 personer. Flyreisen kommer i tillegg.

 

 Bo i en av Italias vakreste byer
JTB_no_Montecarlo_di_Lucca
Den historiske byen Montecarlo di Lucca har fått utmerkelsen en av Italias vakreste byer. Byen med sine  middelaldermurer og tårn ligger i et velkjent område, med utsikt mot de grønne åsene. I dag produseres  det vin og olivenolje i området rundt byen.
Pakken inkluderer følgende:
Fire netter på hotell inkludert frokost.
Vinsmaking med fire forskjellige typer av vin inkludert ost, salami og parmaskinke.
En typisk toscansk tre-retters middag inkludert drikke.
Pris fra kr. 2731,- per person, flyreisen kommer i tillegg.

 Japanspesialisten


Vi har gjennom årene spesialisert oss på reiser til Japan både for individuelle reisende og grupper. Våre  medarbeidere har bred erfaring om Japan og japanske tradisjoner. Japanspesialisten er eneforhandler i  Norden av Japan Rail Pass . Disse passene kan kun kjøpes utenfor Japan og de  gir en mulighet for vesentlig lavere reiseomkostninger ved reiser i Japan.

 Besøk Japanspesialisten >>

Du er velkommen til å kontakte oss for å få ideer til din neste ferie!