Forretningsreiser med JTB Norway

Din tid er viktig – bruk den klokt

Gjennom mange år i bransjen har JTB Norway opparbeidet en stabil og solid kundekrets innenfor forretningsreiser. Våre kunder er fortrinnsvis mindre og mellomstore bedrifter, som alle fokuserer på god service og høy kvalitet.
Vi fokuserer til gjengjeld på at alle kunder – uansett størrelse – mottar samme gode betjening! JTB Norway er et reisebyrå med sterke internasjonale relasjoner, og er absolutt en av bransjens spesialister når det gjelder forretningsreiser til Fjerne Østen.

JTB Norway benytter seg av samme reservasjonssystem som våre langt større konkurrenter. Det betyr at vi kan levere de samme typer av ytelser i tillegg til at vi kan tilby en vesentlig større fleksibilitet. Vi tilbyr alt innenfor flyreiser, billeie, hotellopphold, tolk, utflukter, bordreservasjoner på restauranter, – eller kun gode råd og veiledning.

Vår målsetting

Vår målsetting er å utvikle og fastholde den personlige, dyktige og ansvarsbevisste kundebetjening. Vi legger stor vekt på at det er godt samarbeid mellom forretningskundenes reisebestiller og våre reisekonsulenter. Et slikt samarbeid etableres ved at hver enkelt kunde er tilknyttet en eller to reisekonsulenter og at vårt telefonsystem og kapasitet forhindrer ventetid. Dette er grunnlaget for at kvaliteten er høy og at kundenes reiseomkostninger og bestillingstid minimeres!

Vi skaper trygghet

Til slutt ser vi det som forretningsreisebyråets viktigste oppgave å skape trygghet omkring de forretningsreiser som blir forespurt. Vi mener at dette kun kan oppnås ved dyktige reisekonsulenter med ansvarsfølelse ovenfor den reisende.

Vi gjør vårt ytterste for å være en verdifull sparringspartner når det gjelder reiseplanleggerens ønsker. Dette gjelder både praktiske forhold med reisetidspunkter og minimering av ventetid ved flyskifte og ikke minst kreative og alternative forslag når det gjelder redusering av reiseomkostningene.

Er du interessert i mer informasjon om JTB Norway, kan du ringe oss for en samtale.